Емилия Стефанова

Емилия Стефанова е Управляващ директор на All Channels Advertising – една от най-големите независими рекламни агенции на пазара в България с над 150 международни и локални награди. Eкипът на All Channels Advertising, който Емилия ръководи, е доверен и дългогодишен партньор на значими компании на българския пазар – Загорка АД, Филипс България, The Walt Disney Company, Pernod Ricard България, Coca-Cola Hellenic Bottling Company, OMV, Аксес Файненс, Престиж, Jacobs Douwe Egberts, са само част от партньорите на агенцията. През годините, екипът на All Channels, който Емилия ръководи, се стреми към все по-високо качество и бизнес ефективност на кампаниите и постига значими успехи и признания в областта на креативността, медийната стратегия и дигиталните кампании.

Емилия има над 20 години опит в областта на маркетинга и рекламата, като стартирайки в сектора на телекомуникациите в Мобиком и Германос, преминава на управленски позиции в банковия сектор в ролята на Маркетинг мениджър и комуникации в Хебросбанк и Пощенска банка. Емилия има задълбочени познания в ритейл сектора и в сектора на недвижимите имоти като Маркетинг мениджър в Colliers International.

През 2021 Емилия е част от екипа, който лансира новата стажантска програма на All Channels ALL YOU CAN EAT с изключителното партньроство и сътрудничество с НБУ, целяща да развие най-гладните за знания таланти на българския пазар, като инвестира в тяхното “on the job” обучение и задълбочи знанията им в областта на творческите идеи и цялостната реализация на комуникационни кампании.
Емилия е съ-организатор на акциите на Awesome Foundation – доброволческа организация, целяща да открие и награди проекти за подобряване на градската и социална среда в столицата.

От 11 април до 15 май предоставя обратна връзка за заявки на dm drogerie (2), Кока-Кола (6) и Престиж‘96 (18) в конкурс за рекламодатели.

форми за конфиденциалност и конфликт на интереси