Спонсори

Наредете Вашия бранд между лидерите в маркетинговите комуникации!

 

Вярваме, че Вие и Вашата организация:

  • постоянно се стремите да подобрявате професионалните стандарти в маркетинговите комуникации,

  • подкрепяте развитието на талантите, които създават тенденциите в маркетинга на утрешния ден,

  • искате да сте визионери, които посочват пътищата на положителните промени в маркетинговите комуникации. 

 

Ние, в Българската асоциация на рекламодателите (БАР) сме не само убедени, че тези цели определят основната посока на развитие на всеки успешен бизнес, на и активно работим за постигането им. 

Конкурсът „Наградите на БАР“ е утвърдено и признато от индустрията събитие, което отличава и награждава най-добрите постижения в маркетинговите комуникации. Гала-церемонията фокусира вниманието на цялата професионална общност, привлича изтъкнати партньори и гости, и се радва на обширно медийно отразяване. Конкурсът се отразява от водещи електронни, дигитални и печатни медии. Тазгодишните „Награди на БАР“ обещават да предизвикат още по-голям медиен интерес.

Ние обръщаме специално внимание на нашите спонсори и поддръжници, като им предоставяме максимална полза, свързана с представянето им пред най-успешните професионалисти в маркетинговата общност. Като свървате Вашия бранд с конкурса „Наградите на БАР-2017“, Вие асоциирате организацията си с едно от знаковите професионални събития, които определят бъдещите тенденции в маркетинговите комуникации и креативността, която движи бизнеса. 

Конкурсът „Наградите на БАР-2017“ със сигурност ще стане едно от най-важните събития за маркетинговите специалисти, които имат куража и визията да посочат и да вървят по пътя на положителните промени за целия професионален сектор. 

 

Каним Ви да станете спонсор на „Наградите на БАР-2017“, защото сме убедени, че Вие и Вашата организация сте част от тези усилия и сте пример за изключителен професионализъм, който води до положителното развитие на цялата общност! 

 

В конкурса „Наградите на БАР-2017“ предлагаме различни спонсорски пакети, които включват разнообразни възможности за брандиране както по време на промоционалната кампания, така и на самата гала-церемония. Подробности за тях може да видите в таблицата по-долу. 

 

На спонсорите се предоставя и възможност да изпратят първата си кампания в конкурса без такса участие. 

 

ЗЛАТЕН СПОНСОР

СРЕБЪРЕН СПОНСОР

БРОНЗОВИ СПОНСОРИ