Студентска награда

Кандидатстване

 

За да подадете кампания в конкурса „BAAwards’2018“ – студентска награда трябва да преминете следните стъпки:

 

 

1.    Разберете повече за наградата (виж: baawards.com/bg/правила/студентска-награда/награда )

2.    Разберете кой може да кандидатства и в кои сектори може да е проекта (виж: baawards.com/bg/правила/студентска-награда/кой-и-какво )

3.    Научете повече за ролята на преподавателите в университета (виж: baawards.com/bg/правила/студентска-награда/как-и-кога )

4.    Научете повече за критериите и процеса на оценяване (виж: baawards.com/bg/правила/студентска-награда/оценяване )

5.    Вижте стъпките за кандидатстване и сроковете в които трябва да бъдат изпълнени (виж: baawards.com/bg/за-конкурс-2018/студентска-награда )

6.    Определените шест студентски проекта от университет се подават чрез формата за кандидатстванена сайта baawards.com

7.    Ако желаете (за по-добро представяне на кампанията Ви) можете да приложите визуални файлове. Техните размери следва да бъдат до 1000х1000 пиксела (jpg формат) всеки.

8.    Приложете към нея и кратко (2 слайда) резюме на кампанията ви, което може да бъде представено на гала-събитието при връчване на „BAAwards’2018“. Това е част от гала-събитието, която включва кратко запознаване с кампаниите-финалисти и победители.

9.    Подаването на кампании в конкурса „BAAwards’2018“ за студентска награда е безплатно.

10.Когато изпращате вашата кампания в конкурса „BAAwards’2018“ Вие се съгласявате, ако станете победители, да споделите с професионалната общност и медиите информация за кампанията. Тази информация е част от „ноу-хау“ на конкурса и нейното споделяне има за цел да помогне за професионалното израстване в сектора на маркетинговите комуникации. Съдържанието на „ноу-хау“ на конкурси’2016 и 2017 (BAAwards’2016, BAAwards’2017 know-how) може да видите тук.

11.С изпращането на вашата кампания в конкурса BAAwards’2018 Вие давате съгласието си Ваши лични данни (като имена, ел. адреси, телефони и др.), включително визуални изображения (като снимки, видеа и др.) да бъдат събирани, обработвани и използвани за целите на конкурса, неговото популяризиране и споделяне на професионално ноу-хау, в съгласие със „Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни“, публикувани на сайта на БАР (линк: http://baa.bg/bg/za-bar#tab__koi-sme-nie )

 

 

 

КАНДИДАТСТВАНЕ

 
 
Powered by Phoca Download
В конкурс'2018 за бизнес награди могат да се изпращат кампании, реализирани в периода 1.1.2017 - 31.7.2018. Виж повече на тук.